Direktlänk till inlägg 12 mars 2016

Bodybalance....

Av Caroline Nilsson - 12 mars 2016 21:33

I typ ett år har jag velat klämma mig in på ett bodybalance pass men det är totalt fullbokat hela tiden och alla som gått på det säger att det är såååååååååååå bra, man blir såååååååååå avslappnad och man blir såååååå rörlig. Ja ni hör ju själv, klart man måste gå!


Så kom äntligen dagen då jag fick plats på passet.. Yeah!

På med träningskläderna, träningsskorna och vattenflaskan redo. Hmm vart låg nu salen dåååå. Hittade till sist en tyst sal i en tyst ände av en tystkorridor å där stod en tyst instruktör viskandes:

-välkommen:-)

In kliver jag i en sal, där det är lite nedsläckt, brusande vågor i bakgrunden och typ 30 personer som sitter knäpp tyst. Alltså VERKLIGEN knäpptyst!! Detta måste vara en lärares våta dröm.

I alla fall.. nu är jag ju ingen lärare. Gjorde en snabbavläsning av salens situation, alla sitter på en matta, mattorna står lite omlott och alla sitter med benen i kors, sådär i kors så att att den ena vristen vilar på de andras ben lår. Det står skor överallt.. märkligt, varför har alla med extra skor?! Nåja med mattan under armen och säkra steg med vågornas brus begav jag mig till en liten plätt. Vecklade ut mattan och satte mig med benen i kors.. eller ja, jag försökte verkligen sitta så som de andra gjorde. Drog i vristen, tryckte på låret. Men hallå, det är ju helt omöjligt! Sweet de börjar ju bra det här. Då ser jag det. det är inte extra skor som alla har med sig. DOM HAR TAGIT AV SKORNA.... OCH STRUMPORNA....Å nej å nej å nej. Direkt kommer det upp tankar i huvudet som att man kan få vårtor om man går med nakna fötter ( fick man lära sig i skolan). Sen kommer nästa tanke... Byte jag strumpor när jag kom hem från jobb innan jag kastade mig till träningen?! Oh my good. gjorde jag det?! Fokucera Caroline!

Å för er som inte förstår dilemmat.. Jag går rundor hela dagen i arbetsskor, fötterna blir ... typ.. instängda och... dom luktar typ inte hallon när man tar av skorna..

Jaja jag kan ju prova ta av skorna. Tog försiktigt av skorna och tittade på människorna runt om. Nix verkar inte komma några reaktioner.. puhhhhhh..

Så började passet. Första rörelsen är att man står med benen brett isär.. VÄLDIGT BRETT isär och fötterna glider på mattan.. glider.. Flaschback till förra sommaren då jag fläckte mig och rupturerade en del av lårmuskeln när jag skulle åka vattenskidor. Å nej detta gör jag inte om. Sätter mig ner och börjar försiktigt ta av strumporna, kollar reaktionerna runt mig, njä ingen reagerar. Såå är strumporna av och puh pub puh jag hade bytt strumpor. BRA CAROLINE!

Varför ska jag alltid lära mig the hard way. Kunde inte någon talat om för mig att man ska springa rundor med nakna fötter?!

Anyway.. Gjorde mitt bästa för att hänga med. Å det svåra var ju inte tempot. Utan själva rörelserna. Alltså där var människor som typ gjorde plankan på bara stortårna, vilken planet kommer dom från? Hallå, jag höll på å ramla på grannen å då stod jag ändå på 10 tår!!!!!

Å hur är det möjligt att ledaren för passet kan hålla sig för skratt när en sån som jag kommer in. Vilken fantastisk egenskap. Jag hade knäckt mig!

och hur är det möjligt att ha vristen på låren och ändå se helt avslappnad ut.

Nu tänker ni så här:

Jaha nu går hon aldrig tillbax till de passet..

Så här tänker jag:

Kära ledare på aktiverum förtsätt å träna på å hålla minen för

- I´ll be back!!!

Rom byggdes inte på en dag OCH det gjorde tydligen inte min smidighet heller;-)












/Carro

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline Nilsson - 20 mars 2016 19:20

Hade väl lite på skoj sakt hela året att jag skulle springa Helsingborgs Marathon men handen på hjärtat... Det fanns nog inte så mycket substans till uttalandet. Jag tvångsspringer ju lite gran, är ganska dålig men älskar verkligen duktighetskänslan ...

Av Caroline Nilsson - 18 mars 2016 21:00

Saker och ting går ju uppenbarligen framåt och allt moderniseras. Tid är pengar på alla håll och detta har uppenbarligen flygbolagen anammat... För ca 13 år sedan flög jag ca 10 ggr om året. Då var det tre flygvärdinor som stod ute i gången. En fram,...

Av Caroline Nilsson - 16 mars 2016 21:00

Jobbiga! De följande ca första 10 sättens som följer är också mötes människor/ pendlarplatser. Dvs att främre delen av planet är alltså den lugna delen och är planet inte fullt så är det störst chans att man på denna delen får sitta ensam på sättet...

Av Caroline Nilsson - 16 mars 2016 21:00

En arbetskompis till mig Farbror J är med och jobbar på Gotland ibland, typ 5 gånger om året. Han har själv vart pilot med eget litet flygplan och lär mig allt möjligt om flyg. Vissa saker är nyttig kuriosa och vissa saker ... Hade kanske vart bättre...

Av Caroline Nilsson - 15 mars 2016 21:00

bland så händer det att man inte lyckas komma på planet i tid.. dvs så i tid att man kan välja sin plats. Så hände denna morgon. Jag fick sitta ytterst mot gången sidan om en välklädd man i kavaj som satt vid fönstret. Han var fullt fokuserad på Ip...

Ovido - Quiz & Flashcards